Thursday, May 13, 2010

13052010

hari nie tak sakit/penat seperti besa sbb ada taklimat dari jam 9-10.30 saja. jd tak pegi la sekolah pastu. lepak ngn CM di Old Town pekena nasi lemak dia memang best. kelmarin punya la aku teringin nak mkn nasi lemak old town tp sbb bas tak berenti depan old town aku pon bertukar menu ke kfc. apa2 fast food pun sentiasa berjaya menaikkan mood positif aku. esp kenny rogers.. adus terliur..

can't wait to go to school tomorrow utk menyetelkan hal kelmarin. tak puas ati lagi. next week aku akan wat meeting dah kerahkan semua guru BI to submit their question papers before the exam. mentang2 aku ni muda, cikgu baru, main dgn aku. selama ni aku relax saja, observe diorang pun tak pernah, siap la pasnie. aku nak komen diorang punya pronunciation yg hampeh juga. terutama makcik yg bawa budak masuk bilik ict masa aku ada kelmarin tu. boleh ka dia sebut question tu cushion? bodo ka apa? memang aku sgt marah to the max.

dalam2 dok tak abih yg kelmarin ni, personal matters arises. too personal until cannot be described. how i miss the time with teyl freinds, yg bila ada sesapa jiwa kacau terus bawa g jalan2 dan gelak byk2. sekarang bak jalan2 ngn sapa? housemate pon dok alami krisis anak dara lanjut usia. sat2 ok, sat tak ok. aku pon dah maleh melayan. aku ya kan saja, apa yg dia kata dan buat dek dgn semua perkara. malas nak peningkan kepala aku lagi yg sudah sedia pening.

*teringat dulu p tgk movie Hulk ramai2 dan Aizu belanja dgn saki baki duit yg dia ada.

2 comments:

  1. sabaq na yanti..nanti kita p tengok wayang na..

    ReplyDelete